Ceremonie, Borrel & Feest

LiedjesLiefde speelt een aantal nummers tijdens de huwelijksceremonie en desgewenst speelt ze door tijdens de borrel. Wanneer s'avonds de voetjes van de vloer mogen nodigt LiedjesLiefde bevriende muzikanten uit om samen met jullie er een knalfeest van te maken. Persoonlijk en op maat gemaakt.

Ceremonie

Ceremonie & Borrel

Ceremonie & Borrel & Feest

LiedjesLiefde speelt 3 à 4 nummers tijdens de huwelijksceremonie. Er zijn tijdens de ceremonie een aantal momenten dat zich leent voor live muziek: bij binnenkomst, tijdens het tekenen van de akte en na afloop van het officiële gedeelte. Zowel de liedkeuze als de momentkeuze is geheel aan jullie. Wij adviseren jullie graag.

LiedjesLiefde speelt een aantal nummers tijdens de huwelijksceremonie en aansluitend een lange set tijdens de borrel en/of het aansnijden van de taart. Terwijl jullie de felicitaties in ontvangst nemen klinkt er op de achtergrond een fijne mix van bekende en minder bekende pop en jazz songs. Alles op een aangenaam, bescheiden volume.

Wanneer s'avonds de voetjes van de vloer mogen nodigt LiedjesLiefde bevriende muzikanten uit om samen met jullie er een knalfeest van te maken. TimeMaud is dé Bruiloftband van dit moment en biedt de mogelijkheid jullie openingsdans live te begeleiden. Succes verzekerd.

 

“Dankbaar en overdonderd door de muzikale toevoeging van Sytze en Maud tijdens onze ceremonie, de timing, de sfeer en uitstraling gaven ons een gevoel van intimiteit en echtheid.”

Werkwijze

Eigenlijk is elk lied een liefdeslied maar de liedkeuze die jullie maken is uniek, net als jullie liefde. Jullie kiezen namelijk zelf de muziek en ook de momenten in de ceremonie waarop jullie deze willen horen. Denk bijvoorbeeld aan het nummer dat klonk toen jullie elkaar voor de eerste keer ontmoetten. Of dat ene nummer dat precies jullie liefde lijkt te verwoorden. Of dan het lied waarop jullie schaamteloos samen los kunnen gaan op de dansvloer..

Er is een aantal momenten tijdens de huwelijksceremonie die zich mooi lenen voor muziek. Zo wil je als bruid natuurlijk graag een onvergetelijke entree maken en wat is mooier dan dit te doen op “jullie lied”? Tijdens het tekenen van de akte is er gelegenheid om te luisteren naar een lied en tijdens de afsluiting van de ceremonie, waarbij jullie als getrouwd stel de ceremonie verlaten is er ook alle ruimte.

Inspiratie

Ben je nog op zoek naar een mooi nummer voor tijdens jullie huwelijksceremonie? Wij hebben voor jullie een lijst gemaakt met nummers die we eerder hebben gespeeld, ter inspiratie.

Staat jullie lied er niet tussen? Wij studeren het graag speciaal voor jullie in. (Uiteraard zonder bijkomende kosten)

Liedjeslijst


LiedjesLiefde Live Muziek tijdens de huwelijksceremonie

Jill Streefland Fotografie

LiedjesLiefde Live Muziek tijdens de huwelijksceremonie Foto: Margriet Fotografie

Lotshots_photography