Reviews

Het mogen spelen tijdens de mooiste dag van jullie leven is voor ons erg bijzonder. Elke keer weer zijn wij geraakt door het vertrouwen dat de bruidsparen ons geven. Dankbaar dat wij met onze muziek de kans krijgen om mensen te raken. Wij vertalen door middel van muziek het gevoel dat jullie ons geven, want door de keuze van de nummers en het gesprek dat we vooraf voeren, krijgen we kort een inkijkje in jullie leven. Wij worden erg blij van onderstaande reacties.

 

"Door het optreden van Maud & Sytze werd onze ceremonie magisch en eigen! Gedurende het hele traject was het erg prettig samenwerken met hen en we zijn blij dat we voor hen hebben gekozen!
Wil je de ceremonie magie, liefde en authentiek maken, kies dan voor livemuziek van Maud & Sytze.


Succes met alles en de toekomst!

Groetjes Wiljan & Marijke"

Bijna een jaar geleden speelde LiedjesLiefde bij ons op de bruiloft op de Pollepleats.

Tussen de ceremonie en het diner genoten wij en de gasten van de prachtige muziek die er werd gespeeld en gezongen!

Door de intieme setting op deze manier gaf het een hele ontspannen sfeer. 

Achteraf hebben wij vele complimenten gekregen van de gasten dat de muziek helemaal passend was. 

 

LiedjesLiefde, nogmaals erg bedankt voor jullie bijdrage op onze bruiloft!

Wij krijgen elke keer weer een grote lach als we terug denken aan deze mooie middag/avond.

 

Liefs Dirk & Froukje

"Thank you TimeMaud for your wonderful interpretations of our favorite songs, we absolutely loved it and will always remember them. Despite choosing quite some difficult songs, you created so beautiful interepretations and were always open and flexible to our ideas. You made our wedding ceremony so personal and special, it truly touched us. You both are special musicians, who gave our wedding this special atmosphere and wonderful feeling.
Thank you and we had such a great time!


All the best, André & Lisa "

LiedjesLiefde Live Muziek tijdens de huwelijksceremonie

Lotshots_Photography

"Jullie hebben op onze bruiloft de muziek verzorgd tijdens de ceremonie en een deel van de borrel.
Mede dankzij jullie hebben wij een onvergetelijke dag gehad.
Het paste perfect bij de intieme sfeer die wij graag wilden voor onze bruiloft. We vonden het leuk dat we zelf ook keus hadden om 3 nummers zelf te mogen bepalen.
Onze dochter heeft ook ontzettend genoten van jullie muziek. Jullie speelden hier leuk op in.
BEDANKT!

Groetjes,
Johan, Sarah & Julie"

Hi Maud!! Wij hebben volop genoten gisteren! Wat een prachtig optreden tijdens het eten en spectaculair feest in het Paviljoen! Dank jullie wel!!" Danny & Daphne

"Tijdens onze bruiloft hebben wij genoten van de muziek tijdens de ceremonie en ons feest. Voorafgaand aan onze grote dag hebben we op een fijne manier gezamenlijk keuzes kunnen maken bij het kiezen van de muziek. De muzikale bijdrage bij de ceremonie maakte dat de sfeer intiem en gemoedelijk was. En tegelijkertijd ging het dak eraf in de avond! Wij raden TimeMaud en LiedjeLiefde dan ook zeker aan als muzikale toevoeging aan je bruiloft!

 

Vriendelijke groet,

Hannah en Sander"

“Het was fantastisch dat LiedjesLiefde tijdens de ceremonie van onze bruiloft opgetreden heeft. Maud zingt zo prachtig. Een engelen stem, zo hoog en zuiver. En Sytze begeleid daar geweldig bij. Bij de prachtige woorden van de trouwambtenaar was het een perfecte toevoeging. Het gaf de ceremonie hierdoor een nog sprookjesachtigere sfeer. Jullie zijn enorm flexibel. Wij hebben 3 liedjes aangevraagd die niet op jullie playlist stonden en ze alle 3 prachtig gespeeld.”

"Afgelopen zaterdag 19-09-2020 zijn Hannie en Hans in het huwelijk getreden op een bijzondere locatie, het Thomaskerkje te Katlijk.

Onze ceremonie werd begeleid door LiedjesLiefde, zelf hadden wij een aantal nummers uitgekozen die tijdens de ceremonie door LiedjesLiefde op een fantastische wijze werden vertaald; Bryan Adams- i’m ready, queen, don't stop me now, alles is liefde van Bløf.

Het was om kippenvel van te krijgen een echte aanrader.

Met vriendelijke groet, Hans en Hannie Jaasma"

Margriet Fotografie

LiedjesLiefde Live Muziek tijdens de huwelijksceremonie Foto: Janna Blom Fotografie

Janna Blom Fotografie

“Heel fijn om te voelen dat je te maken hebt met kundige, meedenkende mensen, die jouw dag alleen maar mooier wensen te maken. Dit laatste is zeker gelukt. Maud en Sytze hebben onze bruiloft een bijzondere invulling gegeven”

“Jullie spel en zang tijdens de ceremonie was mooi en intiem, heeft vele vreugdetraantjes doen rollen over geëmotioneerde wangen.

"Wij hadden hoge verwachtingen van LiedjesLiefde maar ze hebben zelfs die weten te overtreffen. Sytze en Maud, jullie zijn echt geweldig!

We zijn zeer onder de indruk van jullie zangkwaliteiten en de manier waarop er word ingespeeld op het publiek."

"LiedjesLiefde heeft onze bruiloft compleet gemaakt! Het was vanaf het eerste contact een feestje om met ze samen te werken maar ook letterlijk een feestje op de dansvloer! Tijdens de ceremonie heeft Maud een aantal prachtige en kwetsbare nummers ten gehore gebracht, een lach en een traan, alles is voorbij gekomen.”

LiedjesLiefde Live Muziek tijdens de huwelijksceremonie Foto: Margriet Fotografie

Margriet Fotografie

“We waren zeer geraakt door de wijze waarop LiedjesLiefde de door ons gekozen muziek heeft neergezet en ingevuld. Het maakte onze dag compleet.”

“Maud en Sytze, Dank voor de geweldige muzikale aankleding tijdens onze ceremonie. Niet alleen stond het muzikaal als een huis, maar ook de sfeer was perfect. De samenwerking in de voorbereiding was zeer prettig, jullie luisterden goed naar onze wensen.”

“Jullie hebben een heel bijzondere dag nog iets specialer gemaakt. Wat hebben we van jullie genoten en wat kwamen de nummers die we hadden gekozen voor de ceremonie goed tot z’n recht.”