TrouwTips

Het kiezen van de juiste ingrediënten die samen jullie huwelijksdag uniek en persoonlijk gaan maken is een hele klus. Er zijn ongelofelijk veel trouwlocaties, bands, trouwambtenaren, fotografen, bruidsjurken - en pakken, taartenbakkers etc. waar je uit kunt kiezen. Wil je trouwen in de buitenlucht, op of aan het water, in een kerk of kasteel, vlakbij huis of reis je af naar het buitenland? Wil je een zomerbruiloft of een winterwedding? Er moeten een heleboel keuzes gemaakt worden en het is gemakkelijk om door de bomen het (trouw)bos niet meer te zien.

Om jullie een beetje op weg te helpen (of misschien de keuze alleen maar moeilijker te maken) plaatsen we zo nu en dan een aantal tips

Veel plezier met het creëren van jullie droombruiloft!

Het kiezen voor live muziek tijdens de huwelijksceremonie geeft de dag iets persoonlijks, iets unieks. Dit zijn de meestgestelde vragen (en antwoorden) die wij van bruidsparen ontvangen.

Onze top 10 weddingsongs.

De tien meest gespeelde liedjes tijdens de huwelijksceremonie. Staat jouw favoriete lied er ook tussen?Vijf Tips voor een geslaagde huwelijksdag (met een Knipoog)

Prachtige Songtekst bij het weggeven van de bruid door de vader


Meer tips, inspiratie en sfeerbeelden zijn te vinden op onze Instagram