Wie is Liedjesliefde?

Jullie nodigen ons uit op het meest persoonlijke en gedenkwaardige moment van jullie leven, de hoogste tijd dat wij onszelf dan ook een beetje “blootgeven” en iets over onszelf vertellen.

Wij zijn Maud en Sytze beide 33 jaar oud, en naast muzikaal partners ook elkaars geliefden. We wonen samen met onze zoon Evan, onze dochter Danaé en hond Vriendje in Sneek in een heerlijke buurt met veel groen en water. In de natuur voelen wij ons fijn en komen we echt tot rust. Ons leven kan best hectisch zijn met optredens door het hele land, onze lespraktijk en het runnen van een gezin. Want zo voelt het soms, als een bedrijfje dat efficiënt gerund moet worden. Geen één week is hetzelfde en dat maakt ons leven heel dynamisch en uitdagend.

Bij ons thuis klinkt altijd muziek, in onze studio op zolder wordt zangles gegeven en de piano in de woonkamer blijft nooit lang stil. Van onze zoon mag mama thuis niet meer zingen, hij doet demonstratief zijn oren dicht, maar dat is omdat hij liever zichzelf hoort zingen.. een zanger in de dop. Gelukkig kunnen we een beroep doen op lieve mensen die graag op onze kids passen zodat we aan het werk kunnen met de verzoekjes die we van bruidsparen krijgen.
Wij vinden het heerlijk om samen terug te kijken op een mooie huwelijksceremonie of een geslaagd feest. Het grootste compliment dat wij kunnen krijgen is dat de muziek tijdens de ceremonie precies was wat het bruidspaar had gehoopt, als onze versie van “hun” lied ze heeft geraakt.

We hebben beide de opleiding aan het conservatorium afgerond, inmiddels tien jaar geleden, en de nodige podiumervaring opgedaan in veel verschillende samenstellingen. LiedjesLiefde is ons eigen project, jaren geleden voortgekomen uit de vraag van bruidsparen of we naast het feest in de avond niet ook de ceremonie wilden doen. Spannend.. maar die uitdaging gingen we graag aan. LiedjesLiefde onderscheidt zich door dat pure, echte gevoel, de liefde voor muziek die in ons zit en die we meebrengen als we op locatie muziek maken.

We zijn niet getrouwd maar wat niet is kan nog komen. Inspirerende voorbeelden te over in ieder geval!

Wie is LiedjesLiefde

Muziek in ons leven

Wij houden van de intieme huwelijksceremonies en borrels die we met LiedjesLiefde mogen doen maar op zijn tijd genieten wij ook van een Groot Feest én vinden wij het leuk onze leerlingen te inspireren om ook met muziek bezig te gaan.

Bruiloftsband TimeMaud

Een traantje wegpinken tijdens de openingsdans, de heupen los tijdens somegood-old-rock ‘n roll, lekker disco dansen op de disco medley, meeblèren met Nederlands Foutste hits, rocken tijdens Rock Medley, hakken op de Happy Hardcore, losgaan op de dancenummers van nu en de stropdas een tikje losser gooien bij de befaamde Vies Dansen medley. Dat is in het kort hoe een avond met TimeMaud eruitziet. De band is uniek in haar all-round zijn. Door de juiste bezetting en repertoire bij het feestje te zoeken is elke avond weer anders en dat houdt zowel band als publiek scherp.Zangles Sneek

Zangles Sneek - de leukste zangschool van Friesland geeft zanglessen aan alle leeftijden, zowel prive als in duo of groepsverband. Professioneel, dynamisch, enthousiast en ervaren.“Ik word elke keer enthousiast en blij wanneer een leerling met een goed gevoel de les weer verlaat. Ik krijg heel verschillende types, allemaal in een andere fase in hun leven, met een andere muzieksmaak, een ander doel en een andere stem, maar wat ze allemaal gemeen hebben is hun passie voor muziek en dat werkt zo aanstekelijk! Lees de verhalen van leerlingen en oud-leerlingen en trek gewoon die stoute schoenen aan! Zangles Sneek is er voor alle leeftijden en alle niveau’s.