Reviews

Het mogen spelen tijdens de mooiste dag van jullie leven is voor ons erg bijzonder. Elke keer weer zijn wij geraakt door het vertrouwen dat de bruidsparen ons geven. Dankbaar dat wij met onze muziek de kans krijgen om mensen te raken. Wij vertalen door middel van muziek het gevoel dat jullie ons geven, want door de keuze van de nummers en het gesprek dat we vooraf voeren, krijgen we kort een inkijkje in jullie leven. Wij worden erg blij van onderstaande reacties.

LiedjesLiefde Live Muziek tijdens de huwelijksceremonie Foto: Janna Blom Fotografie

Janna Blom Fotografie


"Afgelopen zaterdag 19-09-2020 zijn Hannie en Hans in het huwelijk getreden op een bijzondere locatie, het Thomaskerkje te Katlijk.

Onze ceremonie werd begeleid door LiedjesLiefde, zelf hadden wij een aantal nummers uitgekozen die tijdens de ceremonie door LiedjesLiefde op een fantastische wijze werden vertaald; Bryan Adams- i’m ready, queen, don't stop me now, alles is liefde van Bløf.

Het was om kippenvel van te krijgen een echte aanrader.

Met vriendelijke groet, Hans en Hannie Jaasma"

Margriet Fotografie


“Het was fantastisch dat LiedjesLiefde tijdens de ceremonie van onze bruiloft opgetreden heeft. Maud zingt zo prachtig. Een engelen stem, zo hoog en zuiver. En Sytze begeleid daar geweldig bij. Bij de prachtige woorden van de trouwambtenaar was het een perfecte toevoeging. Het gaf de ceremonie hierdoor een nog sprookjesachtigere sfeer. Jullie zijn enorm flexibel. Wij hebben 3 liedjes aangevraagd die niet op jullie playlist stonden en ze alle 3 prachtig gespeeld.”


"Wij hadden hoge verwachtingen van LiedjesLiefde maar ze hebben zelfs die weten te overtreffen. Sytze en Maud, jullie zijn echt geweldig!

We zijn zeer onder de indruk van jullie zangkwaliteiten en de manier waarop er word ingespeeld op het publiek."


“Heel fijn om te voelen dat je te maken hebt met kundige, meedenkende mensen, die jouw dag alleen maar mooier wensen te maken. Dit laatste is zeker gelukt. Maud en Sytze hebben onze bruiloft een bijzondere invulling gegeven”

LiedjesLiefde Live Muziek tijdens de huwelijksceremonie Foto: Margriet Fotografie

Margriet Fotografie


"LiedjesLiefde heeft onze bruiloft compleet gemaakt! Het was vanaf het eerste contact een feestje om met ze samen te werken maar ook letterlijk een feestje op de dansvloer! Tijdens de ceremonie heeft Maud een aantal prachtige en kwetsbare nummers ten gehore gebracht, een lach en een traan, alles is voorbij gekomen.”


“Jullie spel en zang tijdens de ceremonie was mooi en intiem, heeft vele vreugdetraantjes doen rollen over geëmotioneerde wangen.


“We waren zeer geraakt door de wijze waarop LiedjesLiefde de door ons gekozen muziek heeft neergezet en ingevuld. Het maakte onze dag compleet.”


“Jullie hebben een heel bijzondere dag nog iets specialer gemaakt. Wat hebben we van jullie genoten en wat kwamen de nummers die we hadden gekozen voor de ceremonie goed tot z’n recht.”“Maud en Sytze, Dank voor de geweldige muzikale aankleding tijdens onze ceremonie. Niet alleen stond het muzikaal als een huis, maar ook de sfeer was perfect. De samenwerking in de voorbereiding was zeer prettig, jullie luisterden goed naar onze wensen.”